Kerstconcert 2019

KERSTCONCERT DEURNES MANNENKOOR

Op zondag 15 december geeft het Deurnes Mannenkoor samen met Makandra Wereldmuziekkoor uit Deurne een Kerstconcert in de kapel van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Aanvang 14.00 uur en de entree is gratis.

Het is voor de tweede keer dat beide koren samen een Kerstconcert brengen. Het Deurnes Mannenkoor staat onder leiding van dirigent Jan Berkers en Makandra Wereldmuziekkoor staat onder leiding van dirigente Celinda Scheepers.

Het Deurnes Mannenkoor zingt zowel klassieke als moderne Kerstliederen in diverse talen o.a. Duits, Engels, Frans, Latijn en Nederlands.

Makandra Wereldmuziekkoor doet haar naam eer aan door liederen te zingen uit o.a. Kroatië, Rusland, Verenigde Staten, Nieuw Zeeland, Hongarije, Zuid Afrika, Engeland en zelfs een nummer uit China.

Daarnaast worden nog enkele bekende samenzang nummers gezongen.

Het belooft een mooi en afwisselend concert te worden.

Koorfoto DMK september 2018

Wereldmuziekkoor Makandra Deurne