Muziek in het Catharien

Optreden in de Catharina-kerk.

In het kader van Muziek in de Cathrien hebben we afgelopen zaterdag 20 oktober 2018 een mooi concert gegeven in de St. Catharina-kerk te Eindhoven. Dit concert werd met medewerking van sopraan Andrea Frèrejean verzorgd. We brachten samen 19 nummers ten gehore.  Onze dirigent Jan Berkers trad niet alleen op als dirigent, op het orgel begeleidde hij Andrea bij het nummer Pie Jesu van  M. Duruflé.

De komende weken staan onze repetities in het teken het Herfstconcert op 10 november  en het Kerstconcert op 9 december. Beide concerten worden gegeven in de kapel van het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Voor bijzonderheden over deze beide concerten kijkt u even in onze agenda.

Op 4 november verzorgen wij een intermezzo tijdens de uitvaartbeurs in dezelfde kapel.

Ook voor 2019 hebben we onze agenda weer volgeboekt. De bijzonderheden komen z.s.m. op onze site.